We will be back! Annulering Teamcompetities Triathlon 2020

We will be back in 2021! Vanwege COVID-19 is de gehele teamcompetitie geannuleerd. Triteam Groningen zal in het najaar opstarten voor een nieuw seizoen in 2021. Tot die tijd, bedankt dat jullie erbij wilde zijn dit jaar! We zullen onze Triteam-atleten natuurlijk volgen aankomende tijd (#staytuned) en contact houden om elkaar te blijven motiveren en hopelijk volgt er nog een succesvol individueel seizoen in de zomer!

Meer info annulering:

De maatregelen rondom het corona-virus maken dat alle evenementen tot in ieder geval 1 juni zijn afgelast. De onzekerheid over de periode erna maakt het voor veel organisaties heel ingewikkeld om hun evenement terdege voor te bereiden. Met name evenementen in de maanden juni en juli zien sponsoren afhaken, vrijwilligers twijfelen, bedrijventeams met ineens heel andere prioriteiten, leveranciers met vergelijkbare problemen, missende inkomsten door het uitblijven van inschrijvingen, medische diensten die geen garanties kunnen geven dat ze aanwezig zijn (voorwaarde voor een veilig evenement) en daarbij natuurlijk de onzekerheid over het al dan niet verlengen van de maatregelen van overheidswege. Financiële, praktische en sportieve onzekerheid, op alle vlakken. Nog los van een moreel dilemma of het kort na het eventueel opheffen van de maatregelen goed is om een landelijke evenement met honderden tot duizenden deelnemers te willen organiseren.
Bron: Teamcompetities.nl, https://teamcompetities.nl/2020/03/nieuwsbrief-2020-08-annulering-teamcompetities-triathlon-2020/