We are back! Triteam seizoen 2021 is gestart!

Ondertussen zijn we allemaal wat bijgekomen van dit weekend. Want wat was het een heerlijk weekend! We stonden al lang te popelen om van start te gaan (en onze nieuwe teamtent te showen). Dit weekend mocht het dan eindelijk!

Afgelopen zaterdag stonden de eredivisie en 1e divisie al klaar in Rotterdam. Op zondag was het de beurt aan de 2e, 3e en 4e divisie! Trots op alle toppers van Triteam Groningen, wat een mooie prestaties hebben jullie neergezet. Met als toppunt de eerste podiumplaats voor de heren in de 4e divisie.

1e plaats voor 4e divisie heren

Eredivisie

Zaterdag 10 juli 2021 was het zo ver, de eerste wedstrijd van het seizoen van de teamcompetitie, maar ook direct de Nederlandse Kampioenschappen. Als eerst klonk het startschot voor de eredivisie dames van Triteam: Fenna, Franciska, Lydwien en Floor. Al snel na hen mochten de eredivisie mannen van start. Hugo Jan, Olaf Jan, Sander en Niels, ook voor hen een strijd voor het Nederlands kampioenschap. Wat ging het hard dames en heren, petje af!

1e divisie

1e divisie dames

Ondertussen begon het aardig te plenzen en was het tijd voor een knotsgekke dubbele super-sprint in Rotterdam voor de 1e divisie dames en heren. Heel veel om mee te nemen, heel veel om aan te denken en dat terwijl het voor sommigen de eerste wedstrijd bij Triteam was. Bij de heren gingen Vinzenz, Janco, Robin en Arjan van start. Bij de dames waren dit Zoë, Karla, Loes en Marijke. Knap gedaan allemaal!

4e divisie

In Klazienaveen waren de heren van de 4e divisie er helemaal klaar voor. Mathijs, Jeroen, Gert Jan en Ben. Ze hadden 1 doel, als team snel gaan. Nou dat is gelukt! Op 11 juli mochten zij al op de hoogste trede van het podium plaatsnemen! Keep up the good work mannen, dit ziet er goed uit.

3e divisie dames

3e divisie

Voor de 3e divisie dames stonden Joanne, Annet, Miranda en Odette aan de start! Allemaal voor het eerst voor Triteam en wat deden jullie het goed. Trots op jullie!

2e divisie

Vervolgens was het de beurt aan de 2e divisie dames. Stefanie, Lotte, Elsemieke en Marrijtje, wat een sterk team! Met een 4e plaats grepen ze net naast het podium, maar een prestatie om trots op te zijn! Dan over naar de 2e divisie mannen. Wouter, Allard, Luuk en Cas mochten hier dit mooie weekend afsluiten.

Voor Allard, Luuk en Cas hun debuut voor Triteam. Helaas een lekke band en dus een DNF bij de heren. Desondanks de triathlon uitgelopen en volgende keer beter!

2e divisie dames