Damesselectie versterkt zich met Charissa Zijlstra

De damesselectie van Triteam Groningen heeft zich versterkt met Charissa Zijlstra. De 19 jarige Friesin, die vorig jaar nog deel uitmaakte van het NTC in Sittard en uitkwam voor Pro Triathlon, is sinds kort lid van GVAV Triathlon en zal daarom uitkomen voor Triteam Groningen in de Eredivisie Triathlon.

Na een lastige periode in Sittard heeft Charissa besloten om zich thuis vanuit Lekkum weer volop op triathlon te richten. Weer helemaal fit worden en het plezier in sporten terug vinden is het eerste doel; dit heeft te maken met dat er ‘overtraindheid’ is geconstateerd bij Charissa. Daarom is er nu gekozen voor een stabiele thuissituatie. Met goede faciliteiten en begeleiding in Leeuwarden, en bij GVAV Triathlon in Groningen, is weer de goede weg in geslagen.

De teamleiding van Triteam Groningen is erg blij met het feit dat Charissa de damesselectie komt versterken en zien in haar een aanwinst voor het team. Hierdoor komt er nog meer kwaliteit in de selectie, wordt de selectie op een hoog niveau breder en daardoor minder kwetsbaar.