Triteam trisuit 2.0

Triteam Groningen start in 2017 in nieuwe team trisuits. Alle teams in de teamcompetitie (eredivisie, eerste, tweede en derde divisie) en de Run Bike Run series zijn in deze nieuwe kleuren te herkennen.

Op ons hart dragen we met trots het Triteam Groningen logo. Het logo heeft het figuur van de provincie Groningen en is bedekt met de kleuren van de Groningse vlag. Er gaat immers niets boven Groningen!

Ook is in het trisuit de verbondenheid terug te vinden tussen de beide triathlon verenigingen die Triteam Groningen samen maken. Zo is de linkerzijde Tritanium blauw gekleurd en prijkt op het linkerbeen het logo van GSTV Tritanium. De rechterzijde is rood, de kleur van GVAV Triathlon, met op het rechterbeen het logo.

Op de borst dragen we met trots twee sponsoren. BDO Noord en Runnersworld Groningen.

BDO is een bedrijf voor accountancy, belastingadvies en consultancy. Voor BDO zijn cijfers en regels niet het enige uitgangspunt. Bij ons tellen de mensen, is hun slogan. Dit is ook voor Triteam Groningen, natuurlijk tellen bij ons ook de cijfers, we willen winnen! Maar ook de teamleden en teamspirit is van groot belang.

En natuurlijk onze sponsor Runnersworld Groningen. Al vanaf het begin van de teamcompetitie is Runnersworld trouwe sponsor van het team. Runnersworld Groningen is de grootste hardloopwinkel in Noord-Nederland en bestaat uit 400 m2 hardloopspecialisme. Naast een 36m lange indoor testbaan en een dynamische video-opname beschikt de winkel over een ruim kledingassortiment met functionele hardloopkleding voor dames en heren, maar ook functioneel ondergoed, hartslagmeters, loopbrillen, sportvoeding en vele andere hardloop accessoires.