Runnersworld Groningen hoofdsponsor Triteam Groningen

Vanaf heden is Runnersworld Groningen hoofdsponsor van Triteam Groningen. Nadat de hardloopspeciaalzaak eerder al hoofdsponsor van de verenigingen GVAV Triathlon en GSTV Tritanium was, nu dus ook van het Groningse fusieteam dat uitkomt in de nationale triathloncompetities. Hierdoor zal Triteam Groningen vanaf nu uitkomen als ‘Triteam Runnersworld Groningen‘ in de Eredivisie triathlon.

‘Door de samenwerking tussen Runnersworld Groningen en Triteam Groningen is de sponsoring en herkenbaarheid van triathlon in Groningen compleet!’ aldus Alwin Dijk, eigenaar van Runnersworld Groningen.
‘Runnersworld Groningen is hoofdsponsor van de verenigingen GVAV en Tritanium. Het fusieteam Triteam Groningen is een voortvloeien van de samenwerking tussen de beide verenigingen. Het is daarom dat Runnersworld Groningen de Eredivisie-selecties van Triteam Groningen zou willen ondersteunen.’

Triteam Groningen is zeer verheugd met Runnersworld Groningen als hoofdsponsor en hoopt op een prettige samenwerking. Wij zijn ervan overtuigd dat de ondersteuning van Runnersworld Groningen een belangrijke rol gaat spelen in de ontwikkeling van de atleten en het team, en dat het zal bijdragen in het behalen van goede prestaties!

Runnersworld Groningen is de grootste hardloopwinkel in Noord-Nederland en bestaat ui 400 m2 hardloopspecialisme.
Op de 36 meter lange indoor testbanen worden dynamische video-opnames van de voetafwikkeling gemaakt. Daarnaast worden voeten geanalyseerd en wordt er rekening gehouden met een eventueel sport-gerelateerd medisch verleden. Op basis hiervan volgt een schoenadvies; een garantie tot de goede hardloopschoenen!
Naast de loopschoenen beschikt Runnersworld Groningen over een ruim kledingassortiment. U vindt hier functionele hardloopkleding voor dames en heren, maar ook functioneel ondergoed, hartslagmeters, loopbrillen, sportvoeding en vele andere hardloopaccessoires. Uiteraard kunt u ook voor uw triathlonkleding en zwemaccessoires terecht bij Runnersworld Groningen!

Neem voor meer informatie over Runnersworld Groningen een kijkje op www.runnersworldgroningen.nl of volg @RunnersworldGr op Twitter.