Rentree zusjes Van der Vegt

In 2014 zullen Marieke en Lizette van der Vegt weer deel uitmaken van Triteam Groningen. Met de rentree van de zusjes, is de damesselectie van het Groningse Eredivisieteam voor het seizoen 2014 compleet.

Marieke kende een zeer succesvol seizoen in 2013, waarin zij de Nederlandse titels op zowel de sprint als de Olympische afstand veroverde. In 2014 zal zij proberen deze titels te verdedigen. Daarnaast zal Marieke het komende seizoen uitkomen in de 1. Bundesliga (Duitsland) met het team TV Lemgo.
Ook Lizette maakt deel uit van TV Lemgo. Met dit team werden zij vorig jaar kampioen in 2. Deutsche Bundesliga Nord. Verder behaalde Lizette vorig jaar de 1e plaats bij de triathlon in Klazienaveen op de Olympische afstand. Daarnaast is Lizette lid van de nationale duathlonselectie en zal zij vanaf 2014 in de eerste divisie duathlon in Frankrijk in actie komen voor Evreux AC Triathlon.

Met de komst van Marieke en Lizette krijgt de damesselectie van Triteam Groningen een enorme kwaliteitsimpuls. Hierdoor moeten de Groningse dames in staat zijn om een prominente rol te spelen tijdens de wedstrijden van de Eredivisie Triathlon.
De selectie voor 2014 bestaat voor een groot gedeelte uit dezelfde dames die in 2013 actief waren voor Triteam Groningen. Naast de zusjes Van der Vegt, zal de damesselectie bestaan uit Danne Boterenbrood, Martine Bruinsma, Esther de Vries en Renate Timmerman.

De ploegleiding van Triteam Groningen is zeer enthousiast over deze selectie en kijkt met vertrouwen vooruit naar het volgende seizoen. De ambitie en het doel voor 2014 is om tenminste een podiumplek in de eindstand van de Eredivisie te behalen.

Neem voor meer informatie over Marieke en Lizette een kijkje op hun website.