Nieuwe wedstrijdkleding van Matong Sportswear

Het Nederlands Kampioenschap Sprint van afgelopen weekend, was de eerste wedstrijd waarin Triteam Groningen, het fusieteam van GVAV Triathlon en GSTV Tritanium, startte in de nieuwe wedstrijdkleding van Matong Sportswear. Vanaf nu zullen de atleten van Triteam Groningen te herkennen zijn aan de nieuwe blauw-rode trisuits. Het trisuit heeft een eigen ontwerp waarin de clubkleuren van beide verenigingen in terug komen.

Matong Sportswear is al een aantal jaren de kledingleverancier van zowel GVAV Triathlon als GSTV Tritanium. Naast triathlonkleding is Matong Sportswear specialist op het gebied van custom made hardloop-, fiets- en schaatskleding. Daarnaast zitten er diverse accessoires en wetsuits in het assortiment. Voor de volledige collectie en meer informatie kunt u terecht op www.matong.nl.

Wij zijn erg blij dat de atleten vanaf nu in officiële Triteam Groningen kleding starten. ‘Een mooi ontwerp en goede kwaliteit!’ aldus de enthousiaste atleten.
Het kledingpakket zal nog worden aangevuld met  loopkleding voor voor- en na de wedstrijd, zodat het team dan ook goed te herkennen is.

Teamkleding