Sponsors

 

 

 

 

 

Uw accountant en (belasting)adviseur in Groningen

Bij BDO Groningen, gevestigd aan de Paterswoldseweg, putten we uit een breed palet aan kennis: van dienstverlenende organisaties, handelsbedrijven en non-profit instellingen tot internationale corporaties en familiebedrijven. De accountants, belastingadviseurs en consultants zijn er voor zowel kleine als (middel)grote organisaties. Wij zijn de nummer één dienstverlener voor het hele MKB.

Onze diensten. U kunt bij ons terecht voor:

  • Accountancy & Bedrijfsadvies
  • Audit & Assurance
  • Belastingadvies
  • Advisory

Tevens staan onze specialisten van de branchegroep Zorg en branchegroep Publieke sector voor u klaar.

Deskundig advies

Onze accountants, belastingadviseurs en consultants hechten sterk aan een persoonlijke relatie. Het verhaal achter uw vraag is wat hen drijft. Wij staan u terzijde ongeacht de grootte van uw organisatie of branche – we werken efficiënt, onafhankelijk en met respect voor uw klantrelaties. Dankzij ons deskundig advies blijft u altijd in control.

Wilt u meer informatie? De adviseurs van BDO Groningen helpen u graag verder.

Website: https://www.bdo.nl/nl-nl/locaties/bdo-groningen

Twitter: @BDONoord

 

Runnersworld Groningen logo

Runnersworld Groningen is de grootste hardloopwinkel in Noord-Nederland en bestaat ui 400 m2 hardloopspecialisme.
Op de 36 meter lange indoor testbanen worden dynamische video-opnames van de voetafwikkeling gemaakt. Daarnaast worden voeten geanalyseerd en wordt er rekening gehouden met een eventueel sport-gerelateerd medisch verleden. Op basis hiervan volgt een schoenadvies; een garantie tot de goede hardloopschoenen!
Naast de loopschoenen beschikt Runnersworld Groningen over een ruim kledingassortiment. U vindt hier functionele hardloopkleding voor dames en heren, maar ook functioneel ondergoed, hartslagmeters, loopbrillen, sportvoeding en vele andere hardloopaccessoires. Uiteraard kunt u ook voor uw triathlonkleding en zwemaccessoires terecht bij Runnersworld Groningen!

Website: www.runnersworldgroningen.nl
Twitter: @RunnersworldGr